TRAINING360 – A MINŐSÉG GARANCIÁJA

Garancia! Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program képzéseire lezárult a jelentkezés. kapcsolat@training360.com + 36 1 880 0048
training360logo

A Training360 célja, hogy megfeleljen a ma és a jövő oktatási kihívásainak, és piacképes, gyorsan hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára egyaránt. Több tízéves tapasztalattal rendelkező szakember- és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtja a garanciát ahhoz, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldáshoz jussanak.

OKTATÁSI, SZERVEZETFEJLESZTÉSI, TRÉNING ÉS KARRIER KÖZPONT

A Training360 a magyar felnőttoktatási piacon piacvezető, komplex megoldásokat kínáló oktatási, szervezetfejlesztési, tréning és karrier központ, mely a hazai cégek igényeihez rugalmasan igazodva, a legújabb hazai és nemzetközi technológiákkal, szervezeti értékekkel kapcsolatos oktatási és informatikai szolgáltatások, testre szabott speciális tanfolyamok, tréningek egyik legszélesebb palettáját nyújtja a munkaerőpiac meglévő és leendő szereplőinek.

Üzletágai és a termékportfóliója lefedi a teljes felnőttoktatási piacot, így az egyedi igényeket is rugalmasan ki tudja elégíteni, ”all in one provider-ként” átfogó oktatási megoldásokat kínál több mint 500 különböző témában. Profi, nemzetközi minősítésekkel rendelkező szakértő oktatókkal, trénerekkel és mentorokkal, korszerű infrastruktúrával és teljeskörű szolgáltatások nyújtásával szolgálja ki ügyfeleit. Nemzetközi vizsgaközpontunk egyedülálló a hazai piacon, ahol világ vezető technológiai vállalatainak nemzetközi vizsgáit lehet letenni. Oktatási tapasztalatainkra és szakértelmünkre építve fejlesztjük üzletágainkat, szolgáltatásainkat, szervezetfejlesztési és minőségi tréning termékeinket, melynek egyik előre mutató ága a Training360 Karrier Start program.

HIVATALOS MICROSOFT, CISCO, IBM, VMWARE OKTATÓ ÉS VIZSGAKÖZPONT, ORACLE PARTNER

A Training360  olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, mely a megszerzett tudáson keresztül hosszú távú hasznot és versenyelőnyt biztosít ügyfelei számára. A megszerzett tudás, képesség hatással van a cégek és a munkavállalók hatékonyságára és szakmai fejlődésére.

Hatalmas tudásbázissal rendelkezünk, a legjobb szakemberekkel dolgozunk, elkötelezettek vagyunk a minőség iránt. Innovatív képzési megoldásokat és szolgáltatásokat szállítunk, hivatalos oktatóközpontként Microsoft Gold Partner, több mint 10 hivatalos Microsoft rendszermérnök, fejlesztő és technológiai szakértő tréner (MCT) segítségével a teljes Microsoft üzemeltetői és fejlesztői portfolió oktatását ellátjuk. Hivatalos Cisco oktatóközpontként (Cisco Learning Partner Associate) közel 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkezünk a Cisco képzések területén. Hivatalos VMware oktatóközpontként (VMware Authorized Training Center) három minősített VMware VCAP/VCI szakemberrel és modern, élő szerverpark és storage környezettel a VMware vSphere, Cloud vagy desktop virtualizációs témák szakértője.

E mellett hivatalos Oracle partner és oktatási viszonteladó, IBM valamint ISTQB Accreditated Training Provider (CTFL) oktatóközpont, G2G3 ITIL®/ITSM partner, Prometric (Authorized Prometric Testing Center) és Pearson VUE Select (Pearson VUE Select Testing Center), Certiport vizsgaközpont (Certiport Authorized Testing Center), ahol a Microsoft Office Specialist (MOS) vizsgák mellett az Adobe, Autodesk, Microsoft Technology Associate és az IC3 vizsgáit is biztosítja.

training360logo

A MINŐSÉG GARANCIÁJA

A Training360-nál évente több mint 12.000 ember képzését biztosítja az Oktatóközpont 150 főt meghaladó, szenior oktatókból és mentorokból álló csapata. Folyamatosan nyomon kísérjük a közép-és nagyvállalati ügyfélkörükből érkező visszajelzéseket, és ezeket alapul véve fejlesztjük, bővítjük kurzusaikat, így biztosítva a nálunk képzett hallgatók folyamatos szakmai fejlődését és a megszerzett tudás hatékony felhasználását.

PROFESSZIONÁLISAN FELSZERELT OKTATÓ-, TRÉNING ÉS NEMZETKÖZI VIZSGAKÖZPONT

HATALMAS TUDÁSBÁZIS, FELKÉSZÜLT, PROFI SZAKEMBEREK

Mindenre” van megoldásunk, az egyik legnagyobb átfogó oktatási portfólióval rendelkezünk. Hatalmas szakmai és tudásbázis áll mögöttünk. Magasan kvalifikált, minősített oktatókkal, trénerekkel és mentorokkal dolgozunk, így minden a felnőttoktatással kapcsolatos képzési, oktatási igényre van megoldásunk.

Fejlett infrastruktúrával rendelkezünk, nekünk van a legjobban felszerelt, az egyik legnagyobb, minden igényt kielégítő oktatóközpontunk. Több mint 1000m2-en, 9 oktatóteremben oktatunk, stúdióval és professzionálisan felszerelt nemzetközi vizsgaközponttal rendelkezünk, több száz SSD-vel is felszerelt PC, Notebook és dupla monitor segíti az oktatók és a hallgatók munkáját, fejlődését.

Folyamatosan fejlődünk, az informatikai oktatás területén elért sikereink alapjaira, tapasztalataira építve fejlesztjük szolgáltatásainkat, tanácsadói, oktatási, szervezetfejlesztési és minőségi tréning termékeinket. A legújabb technológiákat használva, mindig a legmodernebb keretek között adjuk át a legfrissebb, legaktuálisabb tudást. Felkészült profi, szakembereinken és nemzetközi kapcsolatainkon keresztül, személyre szabott tanácsadási, karrierépítési és munkaerő-közvetítési megoldásainkkal partnereinket teljes körűen ki tudjuk szolgálni, segíteni üzleti céljaik megvalósításában.

MIÉRT ÉRDEMES A NÁLUNK VÉGZETT
JUNIOR FEJLESZTŐKET ALKALMAZNI?

Mert a cégek a programon keresztül megspórolhatják az informatikus toborzás költségeit és az azzal járó bonyodalmakat. Legalább egy vagy két évre biztos munkaerőre tesznek szert. Kimagasló gyakorlati tudású, elismert programozó szakemberekhez juthatnak a folyamatos képzések által.
A nálunk végzett junior fejlesztők ismerik a projekt fogalmát, szakkifejezésekkel tudnak kommunikálni és azokat meg is értik. Tudnak kódot olvasni, biztos alapokkal és ismeretanyaggal, valamint magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek.
Munkakörnyezetet szimuláló módszereket és környezetet biztosítunk, felkészítjük hallgatóinkat az egyéni és a csoportmunkára egyaránt. A legfrissebb elméleti tételekkel és eszközökkel oktatunk, minden elméleti részhez több gyakorlati feladat tartozik, nincs elméleti rész rá vonatkozó gyakorlat nélkül.
A program mentorai mind gyakorló fejlesztők és informatikusok, akik a mindennapi és a senior oktatásban nyert tapasztalataik alapján folyamatosan a cégek igényeikhez igazítják a tananyagot. A tanfolyam során a hallgatók szándékosan több mentorral találkoznak, hogy különböző nézeteket, irányvonalakat is megismerjenek.
Hozzánk csak a legjobbak kerülhetnek be, mivel a jelölteket egy többlépcsős felvételi folyamat során választjuk ki, ahol mérjük a logikus és analitikus gondolkodást, valamint algoritmizáló készségeket, a kommunikációs készséget, és az Angol nyelvtudást.
Hivatalos Microsoft, Oracle, VMware, Cisco oktató, tréning és vizsgaközpont vagyunk így biztosítva a már - munkába állt junior fejlesztők – a betöltött pozíció és a munkáltató igényeinek megfelelő – folyamatos továbbképzését és munkahelyi integrációját.

INFORMATIKAI FEJLESZTŐI KARRIER START PROGRAM

Munkaerőpiaci optimalizálás révén a fejlesztőhiányt hivatott enyhíteni hazánkban.

Mit tud egy junior fejlesztő?

Magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik!

FINANSZÍROZÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI MODELL

Kedvező finanszírozási konstrukciók, rugalmas, testreszabott megoldások, Állami hozzájárulás.

Garanciák

Az általunk közvetített munkaerőre cseregaranciát vállalunk!

Hogyan választjuk ki a legjobbakat?

Csak azok kerülhetnek be, akik az összes teszten bizonyítják rátermettségüket.

Szakértő oktatóbázis mint garancia

A mentorok mind gyakorló fejlesztők, akik látják, hogy milyen tudásra van szüksége egy kezdő programozónak.