SZAKÉRTŐ OKTATÓBÁZIS MINT GARANCIA

Garancia! Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program képzéseire lezárult a jelentkezés. kapcsolat@training360.com + 36 1 880 0048

Oktatási szolgáltatásunk minőségi garanciája a megbízható, maximális szakmai hozzáértéssel rendelkező, ám a gyakorlat mellett a tanításban is kellő tapasztalattal bíró oktatói bázis. Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően olyan minősített oktatói gárdát tudhatunk magunkénak, melynek minden tagja többéves oktatási és szakmai gyakorlattal rendelkezik és a valós életből vett példákkal, gyakorlati tapasztalatokkal és naprakész információkkal tud szolgálni a hallgatók számára.

A program mentorai mind gyakorló fejlesztők, akik a Training360 professzionális képzésein tanítanak mérnököket, rendszerüzemeltetőket és profi fejlesztőket magas szinten, így a senior oktatásban nyert tapasztalatok alapján is folyamatosan az igényekhez igazítják, változtatják a tananyagot.

Mivel mentoraink mindegyike fejlesztő szakember, pontosan látják, hogy milyen előképzettségre, tudásra, tapasztalatra van szüksége egy kezdő programozónak éles projektben. Azt is látjuk, hogy a munkaerőpiacon friss diplomával megjelenő potenciális munkavállalók milyen ismeretekben szenvednek hiányt. A Karrier Start Program pont ezeket a terheket szeretné levenni a cégek válláról, és olyan junior fejlesztőket képezni, akik a lehető legkönnyebben állíthatók munkába.

Viczián_István-COLOR

Viczián István
Java mentor

„Java fanatikusként fejlesztek, oktatok, blogot írok, rendezvényeket szervezek és konferenciákra járok. A Debreceni Egyetemen végeztem programtervező matematikusként, jelenleg a Training360-nál a Java oktatásokért vagyok felelős. Már az egyetemen is gyakorlatokat tartottam, azóta folyamatosan tartottam tréningeket Java, Java EE, Spring, Maven és tervezési minták témakörökben. 1998 óta foglalkozom objektumorientált programozással és szoftverfejlesztéssel, kiemelt szakterületem a Java és Java EE alkalmazásfejlesztés, valamint a SOA és az IoT technológiákat követem figyelemmel. Vezető fejlesztőként, architektként dolgoztam/dolgozom kormányzati, banki, telekommunikációs és energetikai fejlesztési projektekben. Szakmai blogot is írok JTechLog néven. Szerepem a Karrier Start Programban a hallgatók mentorálása, a Java tematika kidolgozása, tananyag-fejlesztésének koordinálása.”

Vörös Bea
.Net mentor

“Az ELTE-n és a Külkereskedelmi Főiskolán végeztem; már több mint 20 éve oktatok és fejlesztek. A kezdetekben még C/C++-ban és Visual Basicben írtam a kódokat. Ezután következett egy hosszabb Java korszakom, amikor svédországi fejlesztési projektben is részt vettem. 2005-ben találkoztam először a .NET-tel, és azóta követem nyomon a fejlődését. 2007 óta vagyok Hivatalos Microsoft Trainer (MCT). Legtöbbször C# programozás, WPF, ASP.NET, ASP.NET MVC, WCF, valamint HTML5, CSS tanfolyamokon lehet velem találkozni. Az oktatások mellett a Training360 belsős fejlesztőjeként dolgozom kollégáimmal különböző projekteken A Karrier Start Programon belül a .NET-es szakirány szakmai kidolgozása a fő feladatom, de az alapozó HTML, CSS, Javascript tananyag fejlesztésébe is beszálltam.”

Vörös_Beáta-COLOR
Cserkó_József-COLOR

Cserkó József
Front-end mentor

„A Kecskeméti Főiskola GAMF karán tanultam mérnök informatikus szakon. Először autodidakta módon ismerkedtem meg a programozással, Flash animációkat és egyszerűbb weblapokat készítettem, majd saját céget alapítottam, s oktatással is elkezdtem foglalkozni. Front-End oktatóként lényeges számomra, hogy ne csak elméleti ismeretet, hanem gyakorlati tudást is átadjak azoknak, akik hallgatnak, hiszen létfontosságú, hogy a programozók az elméleti tételeket a gyakorlatba is át tudják ültetni. Fejlesztőként úgy vélem, a mi szakmánk az egyik legszebb a világon – a Karrier Start Program pedig remek lehetőség arra, hogy másoknak is átadjuk ezt a meglehetősen hasznos tudást.”

Kovács Viktória
Pszichológus, tréner

„Budapesten végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen. Mindig is éreztem, hogy az emberek támogatása, tanítása, az egyéni készségek fejlesztése az, amiben igazán elhívatott vagyok és amiben mélyen hiszek. Szervezetfejlesztő trénerként találtam meg azt a terepet és lehetőséget, ahol ez megvalósíthatóvá vált számomra. Közel 15 éve mozgok a szervezetek világában, azóta vezetek csoportokat, dolgozok különböző projekteken, ahol a cél alapvetően mindig a változás, fejlődés, hatékonyságnövelés mind szervezeti, mind egyéni szinten. A Karrier Start Program azért különleges, mert amellett, hogy junior fejlesztőket képzünk, figyelünk a hallgatókra mint egyénekre is – nem csak oktatunk, tanítunk is. A mentori csapat tagjaként az a szerepem, hogy támogassam a résztvevőket abban, hogy tudatosítsák magukban az erősségeiket és reálisan lássák a fejlesztendő területeiket is.”

Kovács_Viktória-COLOR
Homonnai_Csilla-COLOR

Homonnai Csilla
Pszichológus

„Debrecenben végeztem a KLTE-n mint pszichológus és pszichológia szakos tanár, ezután megszereztem egy HR szakdiplomát is. Pályafutásomat klinikai pszichológusként kezdtem, majd egy szervezet HR vezetője lettem; ekkor szerettem bele a felnőttoktatásnak azon formájába, amelyet tréningnek hívnak. Azóta folyamatosan csoportokat vezetek különböző soft skill témákban (kommunikáció, prezentáció, konfliktuskezelés, vezetőképzés, oktatóképzés, mentorálás stb.). A szerepem a Karrier Start Programban, hogy a hallgatók az egyéni készségeiket a lehető legjobban tudják kamatoztatni az új munkahelyükön, illetve a lehető legjobban helyt tudjanak állni, képesek legyenek igazodni az adott szervezeti kultúrához.”

Medzihradszky Dénes
Java, UML oktató és tréner

„Az ELTE-n végeztem okleveles vegyészként, majd gyógyszerkutatóként PhD fokozatot szereztem, és csak később tértem át az informatikára, ezen belül is a szoftverfejlesztésre. Immár 20 éve foglalkozom programozással, amit először PHP fejlesztőként kezdtem, majd 2003 óta átnyergeltem a Java nyelvre és azóta ebben élek és alkotok szoftvereket (elsősorban webes alkalmazásokat), valamint oktatom is a nyelvet és a szoftverfejlesztés mesterségét. Oktatóként a szakközépiskolától a főiskolán át a tréning szintű oktatásig mindennel foglalkoztam, így bőséges gyakorlatot szereztem a különböző szintű oktatásokban. A Training360 cégnél az első napok óta oktatok, a Java nyelv különböző technológiái mellett az UML nyelv és alkalmazása a szoftverfejlesztésben, valamint a tesztelői képzés is a repertoáromba tartozik. Indulása óta a Karrier Start Programban a Java tananyag-fejlesztését és a hallgatók mentorálását végzem.”

Medzihradszky_Dénes-COLOR
GallGergo_t

Gáll Gergely
Mentor

Győrben végeztem a Széchenyi Egyetemen mérnöktanár informatikusként. 2008 óta foglalkozom oktatással, tananyagfejlesztéssel, valamint webprogramozással és a hozzá kapcsolódó szakmai területekkel. Az egyetemi éveim alatt kezdtem OKJ-s felnőttképzésben oktatni elsősorban webprogramozókat, rendszergazdákat, multimédia fejlesztőket. Emellett részt vettem nemzetközi szintű szerszámipari, gyógyászati cégek projektjeiben, és a kezdetek óta foglalkozom az online továbbképzés gyakorlati lehetőségeivel. Később fejlesztői munkakörben főleg a banki, energetikai oldalak frontend részén dolgoztam. Mivel legtöbbet a suitbuild-el, css preprocesszorokkal, template nyelveket, és munkafolyamat automatizációval foglalkoztam, ez is lett a kedvenc területem. A programon belül elsősorban az alapképzés során találkozhatnak velem a diákok.

Mentoraink az oktatás során kiemelt gondot fordítanak arra, hogy a hallgatóink tudjanak kódot olvasni. A legfrissebb elméleti tételekkel és eszközökkel oktatnak, az oktatás során kiemelt gondot fordítanak arra, hogy hallgatóink ne „konyhanyelven” beszéljenek, hanem szakkifejezésekkel tudjanak kommunikálni, és azokat meg is értsék.

VALÓS ÉLETBŐL VETT PÉLDÁK, GYAKORLATI SZEMLÉLETŰ KÉPZÉS

HALLGATÓK IGÉNYEIRE SZABVA

Mentoraink figyelembe veszik, hogy az egyes hallgatók más és másképpen tudnak tanulni, így külön támogatják azokat, akik hagyományos módon, akik dokumentációk alapján, vagy akik próbálgatva, gyakorlatorientáltan tudnak tanulni. A tanfolyam során a hallgatók szándékosan több mentorral találkoznak, hogy különböző nézeteket, irányvonalakat is megismerjenek.

MIÉRT ÉRDEMES A NÁLUNK VÉGZETT
JUNIOR FEJLESZTŐKET ALKALMAZNI?

Mert a cégek a programon keresztül megspórolhatják az informatikus toborzás költségeit és az azzal járó bonyodalmakat. Legalább egy vagy két évre biztos munkaerőre tesznek szert. Kimagasló gyakorlati tudású, elismert programozó szakemberekhez juthatnak a folyamatos képzések által.
A nálunk végzett junior fejlesztők ismerik a projekt fogalmát, szakkifejezésekkel tudnak kommunikálni és azokat meg is értik. Tudnak kódot olvasni, biztos alapokkal és ismeretanyaggal, valamint magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek.
Munkakörnyezetet szimuláló módszereket és környezetet biztosítunk, felkészítjük hallgatóinkat az egyéni és a csoportmunkára egyaránt. A legfrissebb elméleti tételekkel és eszközökkel oktatunk, minden elméleti részhez több gyakorlati feladat tartozik, nincs elméleti rész rá vonatkozó gyakorlat nélkül.
A program mentorai mind gyakorló fejlesztők és informatikusok, akik a mindennapi és a senior oktatásban nyert tapasztalataik alapján folyamatosan a cégek igényeikhez igazítják a tananyagot. A tanfolyam során a hallgatók szándékosan több mentorral találkoznak, hogy különböző nézeteket, irányvonalakat is megismerjenek.
Hozzánk csak a legjobbak kerülhetnek be, mivel a jelölteket egy többlépcsős felvételi folyamat során választjuk ki, ahol mérjük a logikus és analitikus gondolkodást, valamint algoritmizáló készségeket, a kommunikációs készséget, és az Angol nyelvtudást.
Hivatalos Microsoft, Oracle, VMware, Cisco oktató, tréning és vizsgaközpont vagyunk így biztosítva a már - munkába állt junior fejlesztők – a betöltött pozíció és a munkáltató igényeinek megfelelő – folyamatos továbbképzését és munkahelyi integrációját.

INFORMATIKAI FEJLESZTŐI KARRIER START PROGRAM

Munkaerőpiaci optimalizálás révén a fejlesztőhiányt hivatott enyhíteni hazánkban.

Mit tud egy junior fejlesztő?

Magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik!

FINANSZÍROZÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI MODELL

Kedvező finanszírozási konstrukciók, rugalmas, testreszabott megoldások, Állami hozzájárulás.

Garanciák

Az általunk közvetített munkaerőre cseregaranciát vállalunk!

Hogyan választjuk ki a legjobbakat?

Csak azok kerülhetnek be, akik az összes teszten bizonyítják rátermettségüket.

Szakértő oktatóbázis mint garancia

A mentorok mind gyakorló fejlesztők, akik látják, hogy milyen tudásra van szüksége egy kezdő programozónak.