INFORMATIKAI FEJLESZTŐI KARRIER START PROGRAM

Garancia! Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program képzéseire lezárult a jelentkezés. kapcsolat@training360.com + 36 1 880 0048

Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program a Training360 képzési és tudásfejlesztési módszereivel megvalósuló komplex oktatási és munkába állítási program, mely képzési és foglalkoztatási modell – munkaerőpiaci optimalizálás révén – a fejlesztőhiányt hivatott enyhíteni hazánkban. Célja a piac jelenlegi igényeinek eleget téve, azonnal munkába állítható, magabiztos gyakorlati és elméleti tudással rendelkező többek között junior Java, .Net, C++, PHP, Front-End programozók és egyéb informatikai szakemberek képzése.

INNOVATÍV KÉPZÉSI MODELL A HAZAI INFORMATIKUS HIÁNY ENYHÍTÉSÉRE

Miközben a hazai informatikai szektor közvetlenül, illetve közvetett módon több mint húszezer új munkavállalót lenne képes foglalkoztatni, a valóságban nincs, aki ezeket a nyitott pozíciókat betöltse, ezért jelentős munkaerőhiány tapasztalható ebben a szektorban. Ez hatalmas terhet nő a Senior programozókra, akiknek ilyen mértékű folyamatos utánpótlása rövidtávon lehetetlen. Az évek óta megoldatlan szakember utánpótlás veszélyezteti a magyarországi informatikai beruházásokat, illetve jelentősen visszafogja az ágazat gazdasági teljesítményét.

Ezen a helyzeten akar gyökeresen változtatni az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program, melynek célja, hogy több ezer a program által speciális képzéseket kapott informatikai szakember álljon munkába az IT iparban. A Senior fejlesztők tehermentesítésére, az új programozó generáció kinevelésére létrehozott program célja, hogy nagyon jó képességű, gyorsan munkába állítható szakemberekkel tudja az IT-szektorban lévő munkaerőhiányt orvosolni.

CÉGEK IGÉNYEIRE SZABVA

Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start programban a cégek igényeit és erőforrás problémáit figyelembe véve olyan gyorsan munkába állítható, gyakorlati és elméleti tudással rendelkező fejlesztőket és informatikus szakembereket képzünk, akik át tudják venni a seniorok egyes feladatait, önállóan és csapatban is képesek a problémák megoldására, valamint folyamatos képzési modellünk segítségével néhány év alatt Senior szintű fejlesztőkké képezhetők.

Célunk, hogy az általunk képzett junior fejlesztőket úgy lehessen az őket foglalkoztató cégeknél alkalmazni, hogy megértsék az ott elhangzottakat, biztos alapokkal és ismeretanyaggal rendelkezzenek, a munkáltatónál a munkakör betöltéséhez szükséges tudást mielőbb magukévá tudják tenni ahelyett, hogy elvesznének a technológiai dzsungelben, és összezavarodnának a rengeteg nyelv és eszköz között amellyel találkoznak. Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program a Training360 képzési módszertanának és infrastruktúrájának kiterjesztésén keresztül egy olyan hosszú távú szolgáltatáscsomagot kínál, amelynek igénybevételével partnereink folyamatosan biztosíthatják maguknak a jól képzett munkaerő utánpótlását, ez által lehetővé téve kiszámítható és zökkenőmentes működésüket, valamint versenyképességüket.

Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program hallgatói 4 hónapos, intenzív, gyakorlatorientált képzés keretében projektfeladatok mellett önállóan és kis csoportokban, mentorok segítségével sajátítják el a tanfolyam tematikájában szereplő technológiákat, módszertanokat, ez idő alatt kommunikációs és prezentációtechnikai tréningeken vesznek részt, majd a képzést követően nemzetközi iparági minősítésű oklevelet kaphatnak és azonnal készen állnak a munkavállalásra.

CÉL A MUNKÁHOZ SZÜKSÉGES AZONNAL HASZNÁLHATÓ TUDÁS ÁTADÁSA

A képzés során elméleti és gyakorlati órákat tartunk a hallgatóinknak. A program célja, hogy a hallgatók megértsék az összefüggéseket, megtanuljanak önállóan problémákat megoldani. Több éves oktatói és szakmai gyakorlattal rendelkező mentoraink segítségével, különböző projektfeladatokon keresztül sajátítják el a hallgatók a szükséges tudást és tapasztalatot. A képzés során trénereink segítségével megtanulnak egyénileg és csapatban dolgozni, problémákat megoldani. A program végén felkészítjük őket az egész világon elismert nemzetközi vizsgára is (Oracle, Microsoft), és ingyenes vizsgaalkalmat biztosítunk a legjobbak számára.

A már munkába állt hallgatóink részére, a betöltött fejlesztői pozíció és a munkáltató igényeinek megfelelően folyamatos továbbképzésre biztosítunk lehetőséget, így biztosítva a junior fejlesztők folyamatos szakmai fejlődését és a megszerzett tudás hatékony felhasználását.

MIÉRT ÉRDEMES A NÁLUNK VÉGZETT
JUNIOR FEJLESZTŐKET ALKALMAZNI?

Mert a cégek a programon keresztül megspórolhatják az informatikus toborzás költségeit és az azzal járó bonyodalmakat. Legalább egy vagy két évre biztos munkaerőre tesznek szert. Kimagasló gyakorlati tudású, elismert programozó szakemberekhez juthatnak a folyamatos képzések által.
A nálunk végzett junior fejlesztők ismerik a projekt fogalmát, szakkifejezésekkel tudnak kommunikálni és azokat meg is értik. Tudnak kódot olvasni, biztos alapokkal és ismeretanyaggal, valamint magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek.
Munkakörnyezetet szimuláló módszereket és környezetet biztosítunk, felkészítjük hallgatóinkat az egyéni és a csoportmunkára egyaránt. A legfrissebb elméleti tételekkel és eszközökkel oktatunk, minden elméleti részhez több gyakorlati feladat tartozik, nincs elméleti rész rá vonatkozó gyakorlat nélkül.
A program mentorai mind gyakorló fejlesztők és informatikusok, akik a mindennapi és a senior oktatásban nyert tapasztalataik alapján folyamatosan a cégek igényeikhez igazítják a tananyagot. A tanfolyam során a hallgatók szándékosan több mentorral találkoznak, hogy különböző nézeteket, irányvonalakat is megismerjenek.
Hozzánk csak a legjobbak kerülhetnek be, mivel a jelölteket egy többlépcsős felvételi folyamat során választjuk ki, ahol mérjük a logikus és analitikus gondolkodást, valamint algoritmizáló készségeket, a kommunikációs készséget, és az Angol nyelvtudást.
Hivatalos Microsoft, Oracle, VMware, Cisco oktató, tréning és vizsgaközpont vagyunk így biztosítva a már - munkába állt junior fejlesztők – a betöltött pozíció és a munkáltató igényeinek megfelelő – folyamatos továbbképzését és munkahelyi integrációját.

Mit tud egy junior fejlesztő?

Magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik!

FINANSZÍROZÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI MODELL

Kedvező finanszírozási konstrukciók, rugalmas, testreszabott megoldások, Állami hozzájárulás.

Garanciák

Az általunk közvetített munkaerőre cseregaranciát vállalunk!

INFORMATIKAI FEJLESZTŐI KARRIER START PROGRAM

Munkaerőpiaci optimalizálás révén a fejlesztőhiányt hivatott enyhíteni hazánkban.

Hogyan választjuk ki a legjobbakat?

Csak azok kerülhetnek be, akik az összes teszten bizonyítják rátermettségüket.

Szakértő oktatóbázis mint garancia

A mentorok mind gyakorló fejlesztők, akik látják, hogy milyen tudásra van szüksége egy kezdő programozónak.