HOGYAN VÁLASZTJUK KI A LEGJOBBAKAT?

Garancia! Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program képzéseire lezárult a jelentkezés. kapcsolat@training360.com + 36 1 880 0048

Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Programba kizárólag csak a legjobbak kerülhetnek be, erre garancia a többlépcsős felvételi folyamatunk és a kiválasztást végző szakértő oktatói és tréneri csapat. A jelölteket egy többlépcsős felvételi folyamat során választjuk ki, ahol mérjük a logikus és analitikus gondolkodást, valamint algoritmizáló készségeket, a kommunikációs készséget, és az Angol nyelvtudást. Mivel a képzés ingyenes nálunk nem a tandíj a döntő szempont a felvételinél.

A KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

Hallgatóinkat többlépcsős felvételi folyamat során választjuk ki. Az kiválasztási folyamat első lépcsője egy online teszt, mely során a logikus és analitikus gondolkodást, az algoritmizáló készségeket, valamint jelentkezőink angol nyelvtudását mérjük, hiszen e készségekre feltétlenül szükségük van hallgatóinknak ahhoz, hogy junior fejlesztő válhasson belőlük. Jelentkezőink angol nyelvtudását később szóban, egy személyes interjú során is felmérjük. A programozási nyelvek sajátosságaiból fakadóan és a későbbi munkák során felmerülő nemzetközi projektekben való aktív részvétel miatt legalább középfokú nyelvtudást várunk el.

A második lépcső egy személyes interjúból, valamint egy azt megelőző kérdőívből áll. A HR szakemberek által összeállított kérdőív és az azt követő személyes interjú jelentkezőink motivációját, elkötelezettségét, kommunikációs készségeit, valamint szóbeli angol nyelvtudását méri.

CSAK AZOK KERÜLHETNEK BE, AKIK AZ ÖSSZES TESZTEN BIZONYÍTJÁK RÁTERMETTSÉGÜKET

Azon jelentkezőink, akik az interjún megfelelőnek bizonyultak, a harmadik, s egyben utolsó fordulón egy többórás, szakértők (pszichológusok, trénerek, oktatók) vezetése alatt zajló Assessment Centeren kell bizonyítaniuk, hogy rendelkeznek azokkal a képességekkel, melyek nélkülözhetetlenek mind a képzés problémamentes elvégzéséhez, mind a későbbi munkahelyen rájuk váró kihívások hatékony kezeléséhez. A felvételi során kiemelten figyelmet fordítunk jelentkezőink problémamegoldó-, kommunikációs-, együttműködési- és kezdeményezőkészségeire is, szituációs gyakorlatokon keresztül vizsgáljuk ezek hatékony használatát.

Csak azon jelentkezők, akik az összes teszten bizonyították, hogy alkalmasak junior fejlesztői pozíció betöltésére, léphetnek a tanulással és elkötelezettséggel, szorgalommal kikövezett útra, mely számukra új karrierhez, az őket foglalkoztató cégek számára pedig hozzáértő munkaerő biztosításához vezet. Hogy a képzésre csak a leginkább rátermettek kerülnek be programunkba az is bizonyítja, hogy száz hallgatót több mint kétezer jelentkező közül választják ki a szakemberek.

MIÉRT ÉRDEMES A NÁLUNK VÉGZETT
JUNIOR FEJLESZTŐKET ALKALMAZNI?

Mert a cégek a programon keresztül megspórolhatják az informatikus toborzás költségeit és az azzal járó bonyodalmakat. Legalább egy vagy két évre biztos munkaerőre tesznek szert. Kimagasló gyakorlati tudású, elismert programozó szakemberekhez juthatnak a folyamatos képzések által.
A nálunk végzett junior fejlesztők ismerik a projekt fogalmát, szakkifejezésekkel tudnak kommunikálni és azokat meg is értik. Tudnak kódot olvasni, biztos alapokkal és ismeretanyaggal, valamint magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek.
Munkakörnyezetet szimuláló módszereket és környezetet biztosítunk, felkészítjük hallgatóinkat az egyéni és a csoportmunkára egyaránt. A legfrissebb elméleti tételekkel és eszközökkel oktatunk, minden elméleti részhez több gyakorlati feladat tartozik, nincs elméleti rész rá vonatkozó gyakorlat nélkül.
A program mentorai mind gyakorló fejlesztők és informatikusok, akik a mindennapi és a senior oktatásban nyert tapasztalataik alapján folyamatosan a cégek igényeikhez igazítják a tananyagot. A tanfolyam során a hallgatók szándékosan több mentorral találkoznak, hogy különböző nézeteket, irányvonalakat is megismerjenek.
Hozzánk csak a legjobbak kerülhetnek be, mivel a jelölteket egy többlépcsős felvételi folyamat során választjuk ki, ahol mérjük a logikus és analitikus gondolkodást, valamint algoritmizáló készségeket, a kommunikációs készséget, és az Angol nyelvtudást.
Hivatalos Microsoft, Oracle, VMware, Cisco oktató, tréning és vizsgaközpont vagyunk így biztosítva a már - munkába állt junior fejlesztők – a betöltött pozíció és a munkáltató igényeinek megfelelő – folyamatos továbbképzését és munkahelyi integrációját.

INFORMATIKAI FEJLESZTŐI KARRIER START PROGRAM

Munkaerőpiaci optimalizálás révén a fejlesztőhiányt hivatott enyhíteni hazánkban.

Mit tud egy junior fejlesztő?

Magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik!

FINANSZÍROZÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI MODELL

Kedvező finanszírozási konstrukciók, rugalmas, testreszabott megoldások, Állami hozzájárulás.

Garanciák

Az általunk közvetített munkaerőre cseregaranciát vállalunk!

Hogyan választjuk ki a legjobbakat?

Csak azok kerülhetnek be, akik az összes teszten bizonyítják rátermettségüket.

Szakértő oktatóbázis mint garancia

A mentorok mind gyakorló fejlesztők, akik látják, hogy milyen tudásra van szüksége egy kezdő programozónak.