GARANCIÁK

Garancia! Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program képzéseire lezárult a jelentkezés. kapcsolat@training360.com + 36 1 880 0048

Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program célja, hogy a vállalkozások méretétől és típusától függetlenül megbízható módon tudja a fejlesztői hiányt orvosolni a munkaerőhiánnyal küszködő informatikai szakembereket foglalkoztató cégek számára. Számunkra kiemelten fontos, hogy a cégek, illetve a munkáltatók minél kisebb kockázattal tudjanak részt venni  a programban, ezért az általunk képzett és munkába állított szakemberekre garanciát vállalunk!

Szakmai garancia

GARANCIAVÁLLALÁS AZ ELTÉRŐ KÉPZÉSI MODELLEK ESETÉN

Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program keretében a cégek, munkáltatók igényeinek és a program céljainak elérése érdekében többféle rendszerben (https://karrierprogram.training360.com/finanszirozasi-es-foglalkoztatasi-modell) képezünk szoftverfejlesztőket és informatikus szakembereket . A különböző képzési és munkába állítási modellekhez igazítva a garanciavállalást is kétféleképpen alakítottuk ki.

GARANCIA AZ EGYEDI IGÉNYEK SZERINT, ÜGYFÉLSPECIFIKUSAN KÉPZETT MUNKAVÁLLALÓKRA

Az egyedi igények szerint testre szabott képzési konstrukció esetében, ahogy az ár megállapítása úgy a garancia mértékének a meghatározása is az ügyféllel folytatott konzultációt követő előzetes tárgyalás eredménye. Ebben az esetben közös megegyezés alapján, meghatározott százalékig garanciát vállalunk a képzést megkezdő és elvégző, valamint munkába álló résztvevőkkel kapcsolatban. Amennyiben a képzésben résztvevők a közösen megállapított aránynál kevesebben vizsgáznak le sikeresen, a teljes csoportos ár kerül csökkentésre.

GARANCIA AZ ÁLTALUNK KÉPZETT JUNIOR FEJLESZTŐK MUNKÁBA ÁLLÍTÁSÁRA

Az általunk képzett és az ügyfél által kiválasztott, majd munkába állított junior fejlesztőkre a próbaidő alatt cseregaranciát vállalunk, amennyiben a munkaerő valamilyen oknál fogva mégsem felel meg a munkáltató elvárásainak. A garancia egy munkavállaló esetén egyszer alkalmazható, a második kicserélt munkavállalóra már nem érvényes. A junior fejlesztő cseréjét, amennyiben lehetséges az adott csoportból fedezzük, ha ez valamilyen oknál fogva nem megoldható legkésőbb 1 éven belül teljesítjük.

A junior fejlesztő program keretében eddig több mint 100 fő szoftverfejlesztőt képeztünk és állítottunk munkába a versenyszférában és a közszféra különböző területein. Az ez idáig munkába állított fejlesztők kapcsán egyetlen alkalommal sem érkezett garanciaigény vagy egyéb reklamáció sem a szakmai hozzáértés, sem az egyéb készségek és a beilleszkedés tekintetében.

MIÉRT ÉRDEMES A NÁLUNK VÉGZETT
JUNIOR FEJLESZTŐKET ALKALMAZNI?

Mert a cégek a programon keresztül megspórolhatják az informatikus toborzás költségeit és az azzal járó bonyodalmakat. Legalább egy vagy két évre biztos munkaerőre tesznek szert. Kimagasló gyakorlati tudású, elismert programozó szakemberekhez juthatnak a folyamatos képzések által.
A nálunk végzett junior fejlesztők ismerik a projekt fogalmát, szakkifejezésekkel tudnak kommunikálni és azokat meg is értik. Tudnak kódot olvasni, biztos alapokkal és ismeretanyaggal, valamint magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek.
Munkakörnyezetet szimuláló módszereket és környezetet biztosítunk, felkészítjük hallgatóinkat az egyéni és a csoportmunkára egyaránt. A legfrissebb elméleti tételekkel és eszközökkel oktatunk, minden elméleti részhez több gyakorlati feladat tartozik, nincs elméleti rész rá vonatkozó gyakorlat nélkül.
A program mentorai mind gyakorló fejlesztők és informatikusok, akik a mindennapi és a senior oktatásban nyert tapasztalataik alapján folyamatosan a cégek igényeikhez igazítják a tananyagot. A tanfolyam során a hallgatók szándékosan több mentorral találkoznak, hogy különböző nézeteket, irányvonalakat is megismerjenek.
Hozzánk csak a legjobbak kerülhetnek be, mivel a jelölteket egy többlépcsős felvételi folyamat során választjuk ki, ahol mérjük a logikus és analitikus gondolkodást, valamint algoritmizáló készségeket, a kommunikációs készséget, és az Angol nyelvtudást.
Hivatalos Microsoft, Oracle, VMware, Cisco oktató, tréning és vizsgaközpont vagyunk így biztosítva a már - munkába állt junior fejlesztők – a betöltött pozíció és a munkáltató igényeinek megfelelő – folyamatos továbbképzését és munkahelyi integrációját.

INFORMATIKAI FEJLESZTŐI KARRIER START PROGRAM

Munkaerőpiaci optimalizálás révén a fejlesztőhiányt hivatott enyhíteni hazánkban.

Mit tud egy junior fejlesztő?

Magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik!

FINANSZÍROZÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI MODELL

Kedvező finanszírozási konstrukciók, rugalmas, testreszabott megoldások, Állami hozzájárulás.

Garanciák

Az általunk közvetített munkaerőre cseregaranciát vállalunk!

Hogyan választjuk ki a legjobbakat?

Csak azok kerülhetnek be, akik az összes teszten bizonyítják rátermettségüket.

Szakértő oktatóbázis mint garancia

A mentorok mind gyakorló fejlesztők, akik látják, hogy milyen tudásra van szüksége egy kezdő programozónak.