FINANSZÍROZÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI MODELL

Garancia! Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program képzéseire lezárult a jelentkezés. kapcsolat@training360.com + 36 1 880 0048

Kedvező finanszírozási konstrukciók, rugalmas, testreszabott megoldások és az állami hozzájárulás révén minden munkáltató számára elérhető az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program. A finanszírozási konstrukciók mellett különféle képzési-foglalkoztatási modellek teszik lehetővé a cégek számára, hogy a munkakörnek és szervezetfejlesztési igényeiknek megfelelően kiválasszák, hogy mikor a legideálisabb csatlakozniuk munkáltatói oldalról a programhoz.

AZ INFORMATIKAI FEJLESZTŐI KARRIER START PROGRAM KÉPZÉSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI MODELLJEI

EGYEDI IGÉNYEK SZERINTI, ÜGYFÉLSPECIFIKUS INTENZÍV KÉPZÉS ÁLLAMI HOZZÁJÁRULÁSSAL

A képzés a betölteni kívánt munkakör egyedi igényeinek figyelembe vételével úgynevezett testreszabott formában kerül megvalósítására egy-egy teljes csoport számára. A munkáltatók igényeire szabva konstrukció keretében a program, akárcsak az ár és a kapcsolódó állami hozzájárulás megállapítása, minden esetben az ügyféllel folytatott konzultációt követő előzetes tárgyalás eredménye.

KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSI KONSTRUKCIÓK, ÁLLAMI HOZZÁJÁRULÁSSAL KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK SZÁMÁRA

A magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkező junior fejlesztők képzése a program során folyamatosan történik. Az egyes képzések sikeres elvégzését követően a junior fejlesztők munkába állítása a munkáltatókkal történő, a munkakörrel kapcsolatos egyedi igényeik és a jelölttel szemben támasztott elvárások egyeztetése után valósul meg. Alkalmazásukhoz a következő finanszírozási konstrukciókat ajánljuk:

  1. Az állami hozzájárulással csökkentett képzési-, illetve munkaerőközvetítési díj egy összegben a kiválasztott junior fejlesztő és a partnercég közötti munkaszerződés megkötését követően kerül kifizetésre.
  2. A képzési-, illetve munkaerőközvetítési díj a fejlesztő és a partnercég közötti munkaszerződés megkötését követően négy egyenlő részletben kerül kifizetésre: az állami hozzájárulással csökkentett díj első részlete a munkaszerződés megkötését követően, majd a fennmaradó összeg a 3., 6. és 9. ledolgozott hónapot követően, további három részletben.
  3. Az állami hozzájárulással csökkentett képzési-, illetve munkaerőközvetítési díj 25%-a az alkalmazni kívánt junior fejlesztő és a partnercég közötti munkaszerződés megkötését követően esedékes, míg a fennmaradó 75% a következő 12 hónapban egyenlő részletekre elosztva kerül kiegyenlítésre.

Az Informatikai Fejlesztői Karrier Start Program célja, hogy a programban képzett junior fejlesztőket úgy lehessen az őket foglalkoztató cégeknél alkalmazni, hogy tudjanak kódot olvasni, megértsék az ott elhangzottakat, biztos alapokkal és ismeretanyaggal rendelkezzenek, ez által nagyon gyorsan be tudjanak csatlakozni a futó projektekbe, így tehermentesítve a túlterhelt Senior fejlesztőket. E célok elérése érdekében 3 féle képzési, illetve foglalkoztatási modellt kínálunk ügyfeleinknek, hogy minden szervezet ki tudja választani a számára legideálisabb képzési és munkába állítási konstrukciót!

1. típusú képzési és foglalkoztatási modell

A programba a kiválasztási folyamat során felvételt nyert résztvevők a 4 hónapos intenzív képzés elvégzését és annak sikeres teljesítését követően, az ügyféligények és a szervezeti elvárások figyelembevételével kerülnek elhelyezésre a munkáltatónál és a szerződéskötést követően azonnal munkába állhatnak, mint magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkező kész junior fejlesztők.

Az 1-es számú modell azoknak a munkáltatóknak előnyös, akik 1-10 fő között keresnek új munkaerőt és ahol a program által kínált képzés tartalma lefedi a munkába állításhoz szükséges szakmai igényeket. Az előre nem látott és a tervezhető munkaerő igényt is le tudja fedni az állandó rendszerességgel indított tanfolyamaink egyikén végző junior csapat.

2. típusú képzési és foglalkoztatási modell

A munkáltatói igények alapján, egy közös felvételi eljárás során előre kiválasztott és így a programba felvételt nyert résztvevőket a munkáltató már előzetesen felveszi, majd a munkába állítást követően kezdődik meg a résztvevők a munkáltató és a munkakör igénye szerinti képzése. Ebben a képzési formában a partnerrel közösen először azt vizsgáljuk meg, hogy az adott cégnél milyen képzés(ek) szükséges(ek) a junior fejlesztői munkakör betöltéséhez, a senior fejlesztők tehermentesítésére.

Ez a modell azok számára lehet előnyös, akik egy nagyobb létszámú – 10-20 fős – fejlesztői csoport felvételét, képzését és munkába állítását szeretnék a programon keresztül megvalósítani. Ez a modell képes speciális igényeket is kielégíteni, mint például a nyelvtudás, ügyfél specifikus szakmai tudás és egyéb kritériumok. A tervezési fázis hosszabb, így ajánlott nagyjából 9 hónapot számolni az új munkaerő megjelenésére.

3. típusú képzési és foglalkoztatási modell

A programba a kiválasztási folyamat során felvételt nyert résztvevők megkezdik az intenzív képzésen való részvételt, majd ezt követően a munkáltatók már a képzés alatt a munkakör és a szervezeti elvárások figyelembevételével kiválasztják a foglalkoztatni kívánt hallgatókat és azokkal munkaszerződést kötnek. A szerződéskötést követően folytatódik a már munkába állt hallgatók a munkakör és az ügyféligények szerinti képzése, majd a képzés sikeres elvégzését követően a hallgatók azonnal foglalkoztathatóak.

Ez a modell azon cégek számára lehet előnyös, akik minél hamarabb szeretnék foglalkoztatni az új munkaerőt és azt szeretnék, hogy azalapképzést követően a már munkába állt fejlesztők, a munkáltató és a munkakörigényei szerint kialakított program szerint legyenek tovább kepézve.

MIÉRT ÉRDEMES A NÁLUNK VÉGZETT
JUNIOR FEJLESZTŐKET ALKALMAZNI?

Mert a cégek a programon keresztül megspórolhatják az informatikus toborzás költségeit és az azzal járó bonyodalmakat. Legalább egy vagy két évre biztos munkaerőre tesznek szert. Kimagasló gyakorlati tudású, elismert programozó szakemberekhez juthatnak a folyamatos képzések által.
A nálunk végzett junior fejlesztők ismerik a projekt fogalmát, szakkifejezésekkel tudnak kommunikálni és azokat meg is értik. Tudnak kódot olvasni, biztos alapokkal és ismeretanyaggal, valamint magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek.
Munkakörnyezetet szimuláló módszereket és környezetet biztosítunk, felkészítjük hallgatóinkat az egyéni és a csoportmunkára egyaránt. A legfrissebb elméleti tételekkel és eszközökkel oktatunk, minden elméleti részhez több gyakorlati feladat tartozik, nincs elméleti rész rá vonatkozó gyakorlat nélkül.
A program mentorai mind gyakorló fejlesztők és informatikusok, akik a mindennapi és a senior oktatásban nyert tapasztalataik alapján folyamatosan a cégek igényeikhez igazítják a tananyagot. A tanfolyam során a hallgatók szándékosan több mentorral találkoznak, hogy különböző nézeteket, irányvonalakat is megismerjenek.
Hozzánk csak a legjobbak kerülhetnek be, mivel a jelölteket egy többlépcsős felvételi folyamat során választjuk ki, ahol mérjük a logikus és analitikus gondolkodást, valamint algoritmizáló készségeket, a kommunikációs készséget, és az Angol nyelvtudást.
Hivatalos Microsoft, Oracle, VMware, Cisco oktató, tréning és vizsgaközpont vagyunk így biztosítva a már - munkába állt junior fejlesztők – a betöltött pozíció és a munkáltató igényeinek megfelelő – folyamatos továbbképzését és munkahelyi integrációját.

INFORMATIKAI FEJLESZTŐI KARRIER START PROGRAM

Munkaerőpiaci optimalizálás révén a fejlesztőhiányt hivatott enyhíteni hazánkban.

Mit tud egy junior fejlesztő?

Magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkezik!

FINANSZÍROZÁSI ÉS FOGLALKOZTATÁSI MODELL

Kedvező finanszírozási konstrukciók, rugalmas, testreszabott megoldások, Állami hozzájárulás.

Garanciák

Az általunk közvetített munkaerőre cseregaranciát vállalunk!

Hogyan választjuk ki a legjobbakat?

Csak azok kerülhetnek be, akik az összes teszten bizonyítják rátermettségüket.

Szakértő oktatóbázis mint garancia

A mentorok mind gyakorló fejlesztők, akik látják, hogy milyen tudásra van szüksége egy kezdő programozónak.